Als je van plan bent om te trouwen in 2019, doe je waarschijnlijk al veel onderzoek naar wat er het komende jaar gaat gebeuren voor bruiloften. Maar hoe zit het met de trends voor 2019? Er zijn nogal wat trouwtrends die volgend jaar hun plaats op de must-have-lijst verliezen. We hebben hier wat trends die voor 2019 hip zijn.

First Look
In 2019 wordt het steeds normaler dat je elkaar pas voor het eerst ziet bij de trouwceremonie. Het levert geweldig mooie spontane foto’s op.

Ontzorgen
De tijd van overvolle Pinterest borden is een beetje voorbij. Niet dat je geen inspiratie meer op wilt doen maar het compleet organiseren van je eigen bruiloft is voorbij. Als bruid heb je het al razend druk met werken, studeren, kinderen of alle opties tegelijk…Gelukkig zijn er steeds meer locaties die jullie alle zorg uit handen nemen. #ontzorgen.

Trouwjurk

Hoewel ivoor en wit de meest gekozen kleuren in trouwjurken zijn, zien we dat steeds meer bruiden kiezen voor gekleurde jurken. Er zijn bruiden die een zwarte of rode bruidsjurk willen en er zijn anderen die alleen maar een vleugje kleur willen door een gekleurde voering te kiezen zoals blush of een lavendel onder kant. Gekleurde trouwjurken zijn zowel uniek als boeiend. Zwarte jurken zijn de trend.

Rustieke ruimtes
Het rustieke concept veranderd een beetje dus we zullen minder gipskruid en jute zien en maken meer plaats voor een verfijnde look die meer ruimte laat voor elegantie. Er wordt verwacht dat bruiloften naar een industriële look zullen veranderen , met de nadruk op onbewerkte ruimtes gevuld met metalen en harde lijnen, gecombineerd met weelderig groen en zachte bloemen voor balans.  

Zo, die tekst is er uit. Overgenomen van de website trouwen-bruiloft. Als ik het zo lees zitten wij met onze oude, scheve, scheurende boerderij best wel goed.

Industriele ruimte

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.