Vind trouwringen die bij jullie passen! Van alle sieraden die je hebt, is de trouwring het sieraad dat je het langst gaat dragen. Het is verstandig iets uit te zoeken waar je niet snel op uitgekeken raakt. Misschien wil je wel iets heel anders? Ook dan zit je goed: lees hier alles over de alternatieven voor een trouwring en de mogelijkheden!

Misschien is een matchende tatoeage wel iets voor jullie! Je kunt er voor kiezen om de tatoeage te zetten op de plek van een ring, maar ook elders op je lichaam. Je kunt kiezen voor dezelfde tatoeage, een aanvullende tatoeage of een compleet andere kiezen… Zolang jullie je er maar prettig bij voelen! Kies voor jullie trouwdatum, elkaars naam of elkaars sterrenbeeld. De keuze is enorm!

Misschien past het beter bij jullie om een ketting te dragen. Een mooi kettinkje met een bijzondere hanger of een klein steentje. Of misschien dragen jullie liever een armband. Het kan ook dat jullie een prachtig horloge uitkiezen waarin je jullie trouwdatum laat graveren… Wat je maar wilt! Kies in dit geval wel voor een mooi tijdloos item, je kunt er voor gaan om de sieraden iedere dag te dragen, maar ook alleen tijdens bijzondere gelegenheden.

Wat je ook kiest, doe waar jij je goed bij voelt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.