Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwlocatie. Ben jij op zoek naar:

  • Een landelijke locatie
  • Een relaxte sfeer op je bruiloft
  • Alles op 1 plek zodat je maximaal van je trouwdag kunt genieten
  • Een persoonlijke en unieke Een locatie waar jij je eigen draai aan kunt geven
  • Een locatie die mee gaat met de trends en helemaal is gestyled
  • Een droombruiloft die tot in de puntjes wordt verzorgd

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Boerderij De Deel is een landelijke trouwlocatie in het Groene Hart. Zodra je de snelweg afkomt zit je direct midden in de polder. Overal staan boerderijen, er zijn smalle landweggetjes en de koeien lopen in de wei. Via het laatste tolbruggetje van Nederland kom je bij Boerderij De Deel uit. Hoe landelijk wil je het hebben?

Vraag de brochure aan!

trouwlocatie

ALLES OP 1 LOCATIE

We verzorgen jullie bruiloft graag van a tot z. Van ceremonie tot borrel. We hebben meerdere plekken op de boerderij waar jullie met je gasten kunnen vertoeven. De ceremonie vindt bij mooi weer in de boomgaard plaats. Tot nu toe hebben we de ceremonie altijd buiten kunnen doen! Het is namelijk mogelijk om extra stretchtenten te plaatsen zodat er buiten meer mogelijkheden zijn. Na de ceremonie is er een borrel die we plaats laten vinden op ons terras en als het wat minder lekker weer is doen we dat binnen op de deel. Ook de groepsfoto’s worden bij ons op locatie gedaan. Op de boerderij zijn meerdere mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Dit kun je trouwens ook doen met de foto shoot van jullie samen. Ideaal toch? Zo hoef je niet heen en weer te rijden en heb je meer tijd om lekker van je gasten te genieten!

UNIEK & PERSOONLIJK

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie bruiloft ook helemaal bij jullie past. Wil jij graag op de foto met een alpaca? Dan zorgen wij dat er iemand komt met alpaca’s. Je kunt ook denken aan een schilder die de ceremonie vastlegt op doek of misschien wil jij wel op je eigen paard aan komen rijden? Er is heel veel mogelijk en we denken daarin graag met je mee.

Meestal wordt er gekozen voor een vaste dagindeling. Eerst ceremonie, taart, receptie, diner en feest maar er is zoveel meer mogelijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremoniespreker. Dat kan iemand zijn die daarvan zijn werk heeft gemaakt maar het kan ook iemand zijn die jullie goed kent. Je zet je handtekening dan in het gemeentehuis en doet de ceremonie op locatie. Dat is pas persoonlijk en uniek!

Ook zien we steeds meer dat er voor gekozen wordt om ’s avonds te trouwen en dat er daarna een kerkdienst op locatie wordt gehouden. Zeker in de lastige tijd waarin we leven is dit een goede oplossing.

STYLING

We hebben vaste leveranciers waar we mee werken voor de taart, styling en de bloemen. Daarnaast hebben we een groot netwerk met allemaal topleveranciers waar we vaak mee samen werken.

De styling verzorgen wij als locatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Wit bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg. Als je onze trouwlocatie komt bekijken, laten we het graag aan je zien.

 

De bloemiste waar we mee samenwerken is Malou van Blouming Floral Art. Tijdens onze jaarlijkse open dag kun je kennis maken met haar werk en een afspraak maken om je wensen te bespreken. Ook hierin willen we graag dat het jullie persoonlijke bruiloft wordt. Je kunt dus doorgeven welke bloemen en welke kleuren je graag wilt in je bloemen.

Bij het proost en taart arrangement zit een bruidstaart die verzorgd wordt Miranda. Als je dat wilt kan zij ook voor een sweettable en/of donutwall zorgen. De bloemen op de taart worden weer verzorgd door de bloemiste.

Op deze manier zorgen we er voor dat alles bij elkaar past en tot in de puntjes verzorgd is en jullie helemaal ontzorgd worden. Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden.

PRIJZEN

Je bent nu natuurlijk mega enthousiast en wilt graag weten wat dit allemaal kost! Wij hebben geen losse prijslijsten met verschillende opties en verborgen kosten.. Wij willen graag dat het overzichtelijk en duidelijk is! Vandaar dat wij werken met vaste arrangement. Voor de ceremonie, ceremoniemeester & styling betaal je vaste bedragen. Voor de troost & taart, borrel & diner betaal je de prijs per persoon. Je kunt zo heel eenvoudig zelf uitrekenen wat jouw dag gaat kosten!

Christine Holsappel
Christine Holsappel@christine.holsappel
Read More
Op een zaterdagmiddag hebben wij ons 12.5 jarig huwelijk gevierd op De Deel in Nieuwerbrug. Wat hebben we genoten met familie en vrienden! We kunnen er heel dankbaar en fijn op terugkijken! Wat is het een fijne en mooie locatie. Het interieur is qua kleuren heel goed afgestemd en ook over de slingers, lampionnen, kaarsjes op tafel is goed nagedacht. Ook zelf mag je meedenken. De bediening was goed! Ook de communicatie vooraf met Bertine was heel prettig. Kortom: een top feest op een top locatie!
Raymond & Quiera
Raymond & Quiera@raymondkakes
Read More
19-6-2020 zijn wij getrouwd bij Boerderij de Deel. Ondanks de corona maatregelen hebben intens genoten van onze trouwdag. Bij de Deel is alles bespreekbaar, wordt er meegedacht en doen zij er alles aan om aan je wensen te voldoen. Foto's delen kan helaas niet, maar geloof ons.. het zag er allemaal prachtig uit!
Suzanne Oudenes-Biemond
Suzanne Oudenes-Biemond@suzanne.biemond
Read More
Wij zijn heel blij met Boerderij de Deel als trouwlocatie. Bertine is super aardig, regelt alles voor je en ook nog op het laaste moment! De styling is ook top en goed geregeld. Helemaal tevreden!
Previous
Next