Trouwen

Jouw bruiloft!

Één van de belangrijkste dagen uit je leven.. je trouwdag! Je hebt misschien al een heel plan, en misschien nog helemaal niet. Het is fijn om dan een trouwlocatie te kiezen waar je alle kanten mee op kunt. Je hoopt natuurlijk altijd op mooi weer, lekker buiten trouwen, proosten, dineren & borrelen, maar het kan ook voorkomen dat het regent of dat het koud is. Bij minder weer kan je dan lekker naar binnen of onder een sfeervolle tent. Maar het kan zomaar dat je voor de grote dag toch net andere plannen hebt. Die optie bieden wij je ook omdat je bij ons de enige gast op de locatie bent!

Wat heeft onze locatie jullie te bieden?

Boerderij De Deel is een monumentale boerderij, centraal gelegen, middenin het groene hart. Één van de voordelen van onze locatie is dat je alles onder 1 dak is, van de ceremonie, proosten & dineren tot aan een gezellige borrelavond bij het kampvuur met een lekker achtergrondmuziekje. Ook kun je bij ons binnen én buiten trouwen. Onze locatie is centraal gelegen met voldoende parkeergelegenheid. Ook bieden wij je een speciaal kinderpakket aan, om ook de kleinste gasten op jullie bruiloft een fijne & gezellige dag te bezorgen & de ouders te ontlasten.

De ceremonie

Zie jij jezelf al lopen? Over de loper naar je aanstaande man of vrouw toe? Naast jouw staan al je gasten & je hoort de muziek op de achtergrond. Vandaag gaat het gebeuren; je gaat trouwen! Het liefst trouw je natuurlijk buiten in de boomgaard. Onze vaste stylisten kleden de boomgaard helemaal aan naar jouw voorkeuren! Maar ook met minder weer kun je super tof trouwen; onder een sfeervolle tent, binnen op De Deel of in de koeienstal! Wij werken met een vast stylingarragement. Daarin kun jij aangeven wat je voorkeuren zijn & welke sfeer je wilt. Ga jij voor landelijk of toch bohemian? Wil je graag snel een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken?

Proost & taart

Natuurlijk wil je na je ceremonie vieren dat je getrouwd bent! Een feestelijk moment; waarbij een glas prosecco en een mooie bruidstaart goed passen. Na het proosten en de taart (of een lekkere kaasplank als je niet zo van zoete taarten houdt) worden er vaak foto’s gemaakt. Mooie groepsfoto’s; leuke foto’s met vrienden, familie & andere gasten. De boerderij heeft genoeg charme om een hele serie foto’s te maken. Ben je al op de foto geweest? Neem dan lekker plaats op het terras en klets lekker met je gasten. Vergeet ondertussen niet te genieten!

Diner

Ga je gezellig lang tafelen en genieten van een 3-gangen shared dining? Dan kan! Bij Boerderij De Deel kun je op je bruiloft ook bbq-en. Het meeste vlees komt van ons eigen vee, zo weet je tenminste wat je eet. Echt bourgondisch genieten buiten in de tuin. Aan lange tafels in het gras, een glaasje wijn erbij en een muziekje op de achtergrond.. zie jij het al voor je? Met afsluiter een geweldige ijstaart om aan te snijden of een lekker bolletje ijs op een hoorntje. Onze vaste stylisten zorgen ervoor dar de tafels sfeervol worden aangekleed, met o.a. eucalyptus, bloemen & mooie kaarsen. Mocht je kiezen voor een lopend buffet of een 3-gangen shared dining, dan wordt de tafel uiteraard ook mooi gestyled!

Borrel

Een lekkere borrelplank, een wijntje & een muziekje op de achtergrond! Na het diner nog even lekker verder genieten tijdens een compleet verzorgde borrelavond.. Van een lekker kampvuur, een achtergrond muziekje tot een lekker hapje & een late night snack. Wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Maar ook als je andere ideeën hebt, kunnen we daar natuurlijk samen over brainstormen tijdens een afspraak! Maar ben je al enthousiast en wil je al even spieken of de datum die jij in gedachten hebt, nog vrij is?

Kids op je bruiloft

Kinderen zijn zulke leuke mini mensen, zij verdienen speciale aandacht! Maar kinderen zijn nog zo spontaan en vol met energie, die moet je niet een uur stil op een stoel willen laten zitten. Buiten het standaard speelgoed wat er op de boerderij is, hebben wij ook een kids pakker gemaakt. Iedere gast jonger dan 10 jaar krijgt dan een eigen goodybag gevuld met kleurboekjes, krijtjes, bellenblaas, en allerlei andere dingetjes, afgestemd op de leeftijd. Daarnaast kunnen ze meedoen aan de speurtocht over de boerderij en is er een knutseltafel aanwezig. De kinderen worden hierin begeleid door een professionele nanny. De begeleiding is 2 uur aanwezig, vaak tijdens het proost en taart moment. Ook tijdens het diner kunnen we zorgen voor een kindertafel maar we kunnen ook de kinderen tussen de volwassenen plaatsen en hen daar hun eigen placemat, servet en eventueel een kleurplaat geven. Je zorgt er op deze manier voor dat de kinderen niet het idee hebben dat het diner erg lang duurt en zelf kun je wel lang tafelen. Mochten de kinderen het echt veel te lang vinden duren dan doen wij wel een potje voetbal met ze op het veld zodat jullie kunnen genieten van het dessert.