Originele trouwfotolocaties: mooie parken, de prachtige aangelegde tuinen bij het kasteeltje waar jullie trouwen, of de mooie bosrijke omgeving waar je partner vandaan komt. Het zijn misschien de eerste plekken waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een fotolocatie, maar het kan ook anders! Een perfecte trouwfotolocatie vinden, is het halve werk. Vandaag vertel ik je alles over originele trouwfotolocaties! 

Originele trouwfotolocaties 

Voor originele trouwfotolocaties kan je eindeloos veel plekken bedenken. Maar begin bij je trouwlocatie(s)! Of je nou kiest voor een fotoshoot van tevoren of alleen alles op de bruiloft willen vastleggen, jullie zullen veel tijd doorbrengen op jullie trouwlocatie. Zorg ervoor dat je trouwlocatie de perfecte achtergrond is voor jullie trouwfoto’s! Bij Boerderij De Deel ben je in ieder geval aan het juiste adres 😉

Gemaakt in het land achter onze boerderij

Belangrijke punten voor de fotolocatie

Voordat we het hebben over de originele trouwfotolocaties zetten we eerst de belangrijkste punten op een rij voor alle fotolocaties. Hier moet je allemaal rekening mee houden.

De eerste ontmoetingsplek

Bezoek de plaats waar jij en je lover elkaar voor het eerst ontmoet hebben. De plek kan dan symbool staan voor het begin van jullie relatie. Dat is niet alleen een mooie foto, maar ook een heel mooi verhaal. 

Op school 

Trouw je met jouw highschool sweetheart? Zou het dan niet te gek zijn om in de schoolbanken een toffe foto te maken? In die net te kleine stoeltjes met je grote jurk… Ook kun je leuke dingen doen met het schoolbord. 

Jullie café

Hebben jullie een vaste stamkroeg of bar waar jullie standaard te vinden zijn? Gebruik jullie favoriete kroeg dan als trouwfotolocatie! Het is de plek waar jullie nachten vol plezier en gezelligheid hebben beleefd en als jullie er binnenstappen in jullie geweldige outfits is het natuurlijk helemaal feest!

Dieren op je foto

Leuk voor dierenliefhebbers: de dierentuin. Veel dierentuinen hebben een speciaal ticket voor bruidsparen die hun fotoreportage in het park willen maken. Geen dierentuin in de buurt? Dan komt nu de allerbeste tip: Vraag een boer of een kinderboerderij of je met de dieren op de foto mag. Een boerderij kan sowieso een leuke achtergrond vormen voor jullie fotoshoot;)

Ik hoop dat je wat aan de tips hebt en heb je zelf originele fotolocaties in gedachten. Laat het me vooral weten!

liefs, Bertine

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.