De trouwlocatie om te trouwen op een boerderij!

Trouwen op een boerderij

Trouwen op een echte boerderij!

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen.

De boerderij

Onze boerderij doet nog dienst als echte boerderij. We melken 2x per dag koeien en we hebben schapen in het land. In de schuur zitten kippen en konijnen en als je geluk hebt lopen er kleine kittens rond en in het voorjaar hebben we lammetjes in de schuur. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje in de stal te nemen! De boer vertelt er jullie graag meer over!

Teamfoto Boerderij

Dit zijn wij

Negen jaar geleden kwamen wij, Bert en Bertine, wonen in Nieuwerbrug. Vanuit een dorp verderop verhuisden we met ons gezin. Onze droom achterna. Een boerderij. Bertine voor het huis, Bert voor de dieren. We begonnen met 3 koeien en breidden dat steeds meer uit.

Met heel veel geduld, liefde en hard werken ontstond er een boerderij. Op dit moment melken we rond de 35 koeien. Voor sommigen een hobby boerderij voor ons een grote droom! 


Toen we zelf 12,5 jaar getrouwd waren in 2017 begon de zoektocht naar een plek waar we dat konden vieren. Niks was echt naar onze wens. We stopten ons budget in het verbouwen van de deel. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even;) Een leuke plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen. We gingen ook die droom achterna en wat we nu allemaal te bieden hebben lees je op onze site. 

Trouwen en corona?

Trouwen en corona zijn niet echt het ideale liefdeskoppel. Toch kunnen wij er voor zorgen dat deze twee goed bij elkaar gaan passen. Ze hebben alleen een beetje extra aandacht nodig. Wil jij trouwen ondanks alle onzekerheid rondom corona? Of kon je dit jaar niet trouwen door corona en ben je onzeker over trouwen in 2021?  Dan willen wij jullie graag helpen. Het kan namelijk nog steeds zonder alle kopzorgen die je nu misschien hebt. Je kunt nog steeds een geweldige dag hebben, verbonden met alle mensen die je lief zijn en de liefde vieren.

Wat zijn de mogelijkheden nog om te trouwen terwijl er corona heerst? Waar moet je aan denken? Misschien zie je al die rompslomp wel niet zitten en denk je er over om het toch nog maar verder uit te stellen. Niet doen! Vier de liefde! Er is nog heel veel mogelijk. We hebben speciaal voor dit soort situaties een ‘routekaart’ gemaakt zodat je in elke situatie weet waar je aan toe bent en je ruim van te voren alle scenario’s alvast uit kunt werken.

Trouwen in 2021

Trouwen in 2021 zal nog steeds niet helemaal hetzelfde zijn als het eerder was. Het goede nieuws is dat we steeds meer een stukje terug gaan naar hoe het eerst was dus trouwen in 2021? Dat kan zeker! Het is goed om je te bedenken dat er verschillende scenario;s kunnen zijn op het moment dat jullie willen trouwen. Dat kan een lockdown zijn waarin de horeca dicht is maar het kan ook zijn dat we in een ‘waakzame’ situatie zitten. Daartussen zijn allerlei mogelijkheden voor je bruiloft. 

Inspiratie sessie

Omdat we ons voor kunnen stellen dat het allemaal overweldigend kan zijn met alle verschillende scenario’s is het mogelijk om een inspiratie sessie bij ons te boeken. Dit is een online afspraak van 1 tot 1,5 uur waarin we samen alle scenario’s doorlopen. We maken voor alle opties een plan waarmee jullie blij zijn en niet voelt als een alternatief. Deze sessie kost €149,- maar dat krijg je terug als je kiest voor onze locatie. 

Livestream

Trouwen met een lockdown? Het kan!! Ook als de horeca gesloten is mag je trouwen op locatie. Het burgerlijk huwelijk valt namelijk niet onder horeca. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden. De gasten die je er eigenlijk live bij had willen hebben kunnen via een professionele live verbinding meekijken naar jullie trouwceremonie. Er zullen 3 camera’s aanwezig zijn die de ceremonie én het proost moment vastleggen. Er kan een onbeperkt aantal mensen thuis live meekijken en er is een mogelijkheid om een speech te geven aan het bruidspaar. Deze moet wel vooraf ingestuurd worden. Verder is er een mogelijkheid om foto’s of andere video’s te laten zien. Dit allemaal onder begeleiding van een professioneel technisch team dat tijdens de livestream telefonisch bereikbaar is voor vragen.  We willen natuurlijk zeker weten dat de trouwdag perfect verloopt. De beelden worden opgenomen en daarna toegestuurd.

Proosten en bruidstaart

Na de ceremonie wordt er op jullie geproost met een glaasje prosecco.  Als de horeca open is dan kan het proost en taart moment op de boerderij plaats vinden. Is de horeca dicht? Dan kunnen we voor alle gasten die bij de ceremonie aanwezig waren een goodybag maken met prosecco en een stukje bruidstaart. Wij zorgen dat de gasten die live meekijken een flesje prosecco met een glas thuisbezorgd hebben gekregen zodat ze net als jullie kunnen proosten. Bij het totaalpakket zit ook de bruidstaart en een donutwall inbegrepen. Deze wordt verzorgd door taart van miranda. Zij maakt de mooiste taarten die bovendien ook nog eens heel lekker zijn. Jij kiest de smaken uit en wij zorgen dat het klaarstaat.

Drive in receptie

In 2020 werd het al helemaal hip; een drive-in receptie en wij verwachten dat het in het eerste kwartaal van 2021 ook nog wel eens zal gebeuren dat we een drive-in receptie gaan organiseren. Als de horeca gesloten is en je wilt wel graag een receptie organiseren dat doen we dat toch? We hebben contact met een boerderij in de buurt waar ze een perfecte locatie voor een drive-in receptie hebben. Wij kleden de locatie aan met een backdrop, kleedjes, hooibalen en bloemen. De gasten die door de drive-in rijden krijgen allemaal iets te drinken en wat lekkers. Ze kunnen jullie feliciteren en uiteraard jullie prachtige kleding bewonderen. Er zijn zoveel toffe en creatieve dingen te bedenken voor een drive-in. Wat dacht je bijvoorbeeld van een film van jullie ceremonie? Je gasten kunnen deze bekijken vanuit hun auto terwijl ze hun hapje en dranken nuttigen. We denken graag met je mee! 

Diner

Voor het diner hebben we verschillende mogelijkheden. We hebben te maken met de corona maatregelen dus we serveren het eten en drinken voor jullie uit en plaatsen de gasten op 1,5 meter afstand van elkaar. Uiteraard mogen de mensen die uit 1 huishouden komen gewoon bij elkaar aan tafel. We hebben 3 keuzes voor het diner. Een BBQ, buffet of shared dining. Mocht je kiezen voor een BBQ of buffet dan wordt je per tafel uitgenodigd. Er zal ook een medewerker achter het buffet staan die voor je opschept. Op deze manier kunnen we coronaproof werken en voldoen we aan alle gestelde eisen. We hebben dit in nauw overleg met de gemeente afgestemd. *uiteraard alleen als de horeca open is

Borrel met kampvuur op je bruiloft

Een knalfeest met DJ zit er op dit moment nog niet in maar dat betekent toch niet dat het niet gezellig kan zijn? Want wat dacht je van een kampvuur met marshmallows? Na een goede kop koffie van de barista lekker naborrelen en gezellig kletsen bij het vuur met eventueel een liveband die komt spelen? *uiteraard alleen als de horeca open is 

Styling bruiloft

Wij horen je denken. Wat een tof concept, waarschijnlijk denk je nu dat je alles hebt. NEE! Stop! Ook de styling verzorgen we graag voor je! Alle bloemen op locatie worden verzorgd door onze vaste styliste. Bij de ceremonie zit een backdrop boeket, bloemen aan de stoelen en bloemen op de tekentafel. Bij het taartmoment is het mogelijk om bloemen op de taart te krijgen als je dat wilt en er staan verse bloemen op alle tafels. Op meerdere plekken zie je eucalyptus of olijfblad terugkomen en er staan 2 melkbussen met grote veldboeketten er in. Bij de kadotafel staat een mooi boeket. En dat allemaal passend bij de styling die jij zelf gekozen hebt. Ook de complete styling kunnen we voor je verzorgen. 

Hoe fijn is het dan wij alles voor je regelen? De onzekerheid kunnen we niet helemaal wegnemen maar we kunnen vooral heel veel regelwerk van je overnemen. Je hebt nog maar 1 aanspreekpunt bij een verandering van de maatregelen. Je hoeft dus niet de locatie te bellen en de fotograaf en tenslotte nog de bloemiste. Dat doen wij voor je! Daarnaast zijn we ook nog eens erg flexibel qua aantal gasten. De boerderij is geschikt voor meer gasten dus als de maatregelen weer versoepelen kun makkelijk uitbreiden naar meer gasten. De livestream vervalt dan en het aantal gasten wordt uitgebreid. Uiteraard veranderend daardoor ook de prijs. Mocht het aantal gasten wijzigen naar 50 en je wilt toch graag de livestream dan kan dat natuurlijk ook. We denken wat dat betreft heel graag met je mee.

 

Vaste leveranciers

Wij werken graag samen met de volgende mensen:

 • Malou van Blouming Floral Art
 • Miranda van Studio Kijk
 • Elke van Elkesmitweddingphotography
 • Miranda van Taart van Miranda
 • Laura van Dreamdaysweddingplanner
 • Remco van livestream-service

Neem gerust eens een kijkje op hun website om ook hen en hun werkwijze beter te leren kennen. Het is natuurlijk helemaal aan jou of je ook voor deze leveranciers kiest maar wij zouden het super tof vinden. Niet omdat we daar iets aan verdienen maar omdat we zeker weten dat deze mensen top werk afleveren. We willen net als jij dat jullie dag een prachtige dag wordt. Een dag waarop alles goed geregeld is en waarop jullie alleen nog maar hoeven te genieten. 

Wil je graag eens kennismaken? Of heb je nog een vraag? Neem dan zeker even contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het dan hieronder weten, we helpen je met liefde. 

De trouwlocatie om te trouwen op een boerderij!

Trouwen op een boerderij

Trouwen op een echte boerderij!

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen.

De boerderij

Onze boerderij doet nog dienst als echte boerderij. We melken 2x per dag koeien en we hebben schapen in het land. In de schuur zitten kippen en konijnen en als je geluk hebt lopen er kleine kittens rond en in het voorjaar hebben we lammetjes in de schuur. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje in de stal te nemen! De boer vertelt er jullie graag meer over!

Teamfoto Boerderij

Dit zijn wij

Negen jaar geleden kwamen wij, Bert en Bertine, wonen in Nieuwerbrug. Vanuit een dorp verderop verhuisden we met ons gezin. Onze droom achterna. Een boerderij. Bertine voor het huis, Bert voor de dieren. We begonnen met 3 koeien en breidden dat steeds meer uit.

Met heel veel geduld, liefde en hard werken ontstond er een boerderij. Op dit moment melken we rond de 35 koeien. Voor sommigen een hobby boerderij voor ons een grote droom! 

Toen we zelf 12,5 jaar getrouwd waren in 2017 begon de zoektocht naar een plek waar we dat konden vieren. Niks was echt naar onze wens. We stopten ons budget in het verbouwen van de deel. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even;) Een leuke plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen. We gingen ook die droom achterna en wat we nu allemaal te bieden hebben lees je op onze site. 

Trouwen en corona?

Trouwen en corona zijn niet echt het ideale liefdeskoppel. Toch kunnen wij er voor zorgen dat deze twee goed bij elkaar gaan passen. Ze hebben alleen een beetje extra aandacht nodig. Wil jij trouwen ondanks alle onzekerheid rondom corona? Of kon je dit jaar niet trouwen door corona en ben je onzeker over trouwen in 2021?  Dan willen wij jullie graag helpen. Het kan namelijk nog steeds zonder alle kopzorgen die je nu misschien hebt. Je kunt nog steeds een geweldige dag hebben, verbonden met alle mensen die je lief zijn en de liefde vieren.

Wat zijn de mogelijkheden nog om te trouwen terwijl er corona heerst? Waar moet je aan denken? Misschien zie je al die rompslomp wel niet zitten en denk je er over om het toch nog maar verder uit te stellen. Niet doen! Vier de liefde! Er is nog heel veel mogelijk. We hebben speciaal voor dit soort situaties een ‘routekaart’ gemaakt zodat je in elke situatie weet waar je aan toe bent en je ruim van te voren alle scenario’s alvast uit kunt werken.

Trouwen in 2021

Trouwen in 2021 zal nog steeds niet helemaal hetzelfde zijn als het eerder was. Het goede nieuws is dat we steeds meer een stukje terug gaan naar hoe het eerst was dus trouwen in 2021? Dat kan zeker! Het is goed om je te bedenken dat er verschillende scenario;s kunnen zijn op het moment dat jullie willen trouwen. Dat kan een lockdown zijn waarin de horeca dicht is maar het kan ook zijn dat we in een ‘waakzame’ situatie zitten. Daartussen zijn allerlei mogelijkheden voor je bruiloft. 

Inspiratie sessie

Omdat we ons voor kunnen stellen dat het allemaal overweldigend kan zijn met alle verschillende scenario’s is het mogelijk om een inspiratie sessie bij ons te boeken. Dit is een online afspraak van 1 tot 1,5 uur waarin we samen alle scenario’s doorlopen. We maken voor alle opties een plan waarmee jullie blij zijn en niet voelt als een alternatief. Deze sessie kost €149,- maar dat krijg je terug als je kiest voor onze locatie. 

Livestream

Trouwen met een lockdown? Het kan!! Ook als de horeca gesloten is mag je trouwen op locatie. Het burgerlijk huwelijk valt namelijk niet onder horeca. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden. De gasten die je er eigenlijk live bij had willen hebben kunnen via een professionele live verbinding meekijken naar jullie trouwceremonie. Er zullen 3 camera’s aanwezig zijn die de ceremonie én het proost moment vastleggen. Er kan een onbeperkt aantal mensen thuis live meekijken en er is een mogelijkheid om een speech te geven aan het bruidspaar. Deze moet wel vooraf ingestuurd worden. Verder is er een mogelijkheid om foto’s of andere video’s te laten zien. Dit allemaal onder begeleiding van een professioneel technisch team dat tijdens de livestream telefonisch bereikbaar is voor vragen.  We willen natuurlijk zeker weten dat de trouwdag perfect verloopt. De beelden worden opgenomen en daarna toegestuurd.

Proosten en bruidstaart

Na de ceremonie wordt er op jullie geproost met een glaasje prosecco.  Als de horeca open is dan kan het proost en taart moment op de boerderij plaats vinden. Is de horeca dicht? Dan kunnen we voor alle gasten die bij de ceremonie aanwezig waren een goodybag maken met prosecco en een stukje bruidstaart. Wij zorgen dat de gasten die live meekijken een flesje prosecco met een glas thuisbezorgd hebben gekregen zodat ze net als jullie kunnen proosten. Bij het totaalpakket zit ook de bruidstaart en een donutwall inbegrepen. Deze wordt verzorgd door taart van miranda. Zij maakt de mooiste taarten die bovendien ook nog eens heel lekker zijn. Jij kiest de smaken uit en wij zorgen dat het klaarstaat.

Drive in receptie

In 2020 werd het al helemaal hip; een drive-in receptie en wij verwachten dat het in het eerste kwartaal van 2021 ook nog wel eens zal gebeuren dat we een drive-in receptie gaan organiseren. Als de horeca gesloten is en je wilt wel graag een receptie organiseren dat doen we dat toch? We hebben contact met een boerderij in de buurt waar ze een perfecte locatie voor een drive-in receptie hebben. Wij kleden de locatie aan met een backdrop, kleedjes, hooibalen en bloemen. De gasten die door de drive-in rijden krijgen allemaal iets te drinken en wat lekkers. Ze kunnen jullie feliciteren en uiteraard jullie prachtige kleding bewonderen. Er zijn zoveel toffe en creatieve dingen te bedenken voor een drive-in. Wat dacht je bijvoorbeeld van een film van jullie ceremonie? Je gasten kunnen deze bekijken vanuit hun auto terwijl ze hun hapje en dranken nuttigen. We denken graag met je mee! 

Diner

Voor het diner hebben we verschillende mogelijkheden. We hebben te maken met de corona maatregelen dus we serveren het eten en drinken voor jullie uit en plaatsen de gasten op 1,5 meter afstand van elkaar. Uiteraard mogen de mensen die uit 1 huishouden komen gewoon bij elkaar aan tafel. We hebben 3 keuzes voor het diner. Een BBQ, buffet of shared dining. Mocht je kiezen voor een BBQ of buffet dan wordt je per tafel uitgenodigd. Er zal ook een medewerker achter het buffet staan die voor je opschept. Op deze manier kunnen we coronaproof werken en voldoen we aan alle gestelde eisen. We hebben dit in nauw overleg met de gemeente afgestemd. *uiteraard alleen als de horeca open is

Borrel met kampvuur op je bruiloft

Een knalfeest met DJ zit er op dit moment nog niet in maar dat betekent toch niet dat het niet gezellig kan zijn? Want wat dacht je van een kampvuur met marshmallows? Na een goede kop koffie van de barista lekker naborrelen en gezellig kletsen bij het vuur met eventueel een liveband die komt spelen? *uiteraard alleen als de horeca open is 

Styling bruiloft

Wij horen je denken. Wat een tof concept, waarschijnlijk denk je nu dat je alles hebt. NEE! Stop! Ook de styling verzorgen we graag voor je! Alle bloemen op locatie worden verzorgd door onze vaste styliste. Bij de ceremonie zit een backdrop boeket, bloemen aan de stoelen en bloemen op de tekentafel. Bij het taartmoment is het mogelijk om bloemen op de taart te krijgen als je dat wilt en er staan verse bloemen op alle tafels. Op meerdere plekken zie je eucalyptus of olijfblad terugkomen en er staan 2 melkbussen met grote veldboeketten er in. Bij de kadotafel staat een mooi boeket. En dat allemaal passend bij de styling die jij zelf gekozen hebt. Ook de complete styling kunnen we voor je verzorgen. 

Hoe fijn is het dan wij alles voor je regelen? De onzekerheid kunnen we niet helemaal wegnemen maar we kunnen vooral heel veel regelwerk van je overnemen. Je hebt nog maar 1 aanspreekpunt bij een verandering van de maatregelen. Je hoeft dus niet de locatie te bellen en de fotograaf en tenslotte nog de bloemiste. Dat doen wij voor je! Daarnaast zijn we ook nog eens erg flexibel qua aantal gasten. De boerderij is geschikt voor meer gasten dus als de maatregelen weer versoepelen kun makkelijk uitbreiden naar meer gasten. De livestream vervalt dan en het aantal gasten wordt uitgebreid. Uiteraard veranderend daardoor ook de prijs. Mocht het aantal gasten wijzigen naar 50 en je wilt toch graag de livestream dan kan dat natuurlijk ook. We denken wat dat betreft heel graag met je mee.

 

Vaste leveranciers

Wij werken graag samen met de volgende mensen:

 • Malou van Blouming Floral Art
 • Miranda van Studio Kijk
 • Elke van Elkesmitweddingphotography
 • Miranda van Taart van Miranda
 • Laura van Dreamdaysweddingplanner
 • Remco van livestream-service
Neem gerust eens een kijkje op hun website om ook hen en hun werkwijze beter te leren kennen. Het is natuurlijk helemaal aan jou of je ook voor deze leveranciers kiest maar wij zouden het super tof vinden. Niet omdat we daar iets aan verdienen maar omdat we zeker weten dat deze mensen top werk afleveren. We willen net als jij dat jullie dag een prachtige dag wordt. Een dag waarop alles goed geregeld is en waarop jullie alleen nog maar hoeven te genieten. 

Wil je graag eens kennismaken? Of heb je nog een vraag? Neem dan zeker even contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het dan hieronder weten, we helpen je met liefde.