Trouwen en corona

Trouwen en corona zijn niet echt het ideale liefdeskoppel. Toch kunnen wij er voor zorgen dat deze twee goed bij elkaar gaan passen. Ze hebben alleen een beetje extra aandacht nodig. Wil jij trouwen ondanks alle onzekerheid rondom corona? Of kon je dit jaar niet trouwen door corona en ben je onzeker over trouwen in 2021?  Dan willen wij jullie graag helpen. Het kan namelijk nog steeds zonder alle kopzorgen die je nu misschien hebt. Je kunt nog steeds een geweldige dag hebben, verbonden met alle mensen die je lief zijn en de liefde vieren.

Jullie hebben ‘ja’ gezegd tegen elkaar en willen trouwen. Gefeliciteerd! Wat zijn de mogelijkheden nog om te trouwen terwijl er corona heerst? Waar moet je aan denken? Misschien zie je al die rompslomp wel niet zitten en denk je er over om het toch nog maar verder uit te stellen. Niet doen! Vier de liefde! Er is nog heel veel mogelijk.We hebben voor jullie een prachtig pakket samengesteld wat helemaal gericht is op trouwen met corona. Boerderij De Deel is een trouwlocatie op een boerderij. Genoeg ruimte dus. Op dit moment hebben we te maken met 30 gasten binnen en 40 gasten buiten. Buiten zijn strechtenten geplaatst zodat er ook bij regen buiten getrouwd kan worden. Op deze plek kun jij dus ook trouwen!

Een all-in pakket om corona proof te trouwen

Het pakket wat wij hebben samengesteld is voor 30 gasten op locatie en voor 50 gasten via een livestream. De gasten die je er eigenlijk live bij had willen hebben kunnen via een professionele live verbinding meekijken naar jullie trouwceremonie. Er zullen 2 microfoons en 2 camera’s aanwezig zijn die de ceremonie én het proost moment vastleggen. 50 mensen thuis kunnen live meekijken en er is een mogelijkheid om vanuit huis een speech te geven aan het bruidspaar. Verder is er een mogelijkheid om foto’s of video’s te laten zien. Dit allemaal onder begeleiding van een professioneel technisch team dat tijdens de livestream telefonisch bereikbaar is voor vragen. Bij het bedrag is een generale repetitie inbegrepen. We willen natuurlijk zeker weten dat de trouwdag perfect verloopt. De beelden worden opgenomen en daarna toegestuurd.

Proosten en bruidstaart

Na de ceremonie wordt er op jullie geproost. Wij zorgen dat de gasten die live meekijken een flesje prosecco met een glas thuisbezorgd hebben gekregen zodat ze net als jullie kunnen proosten. Bij het totaalpakket zit ook de bruidstaart en een donutwall inbegrepen. Deze wordt verzorgd door taart van miranda. Zij maakt de mooiste taarten die bovendien ook nog eens heel lekker zijn. Jij kiest de smaken uit en wij zorgen dat het klaarstaat. Voor de groepsfoto’s, die na het taartmoment plaats vinden, hebben we een fotograaf voor je geregeld. Ze maakt na de groepsfoto’s ook een korte trouwreportage voor jullie. Allemaal op de boerderij. Je hoeft dus niet overal naar toe maar kunt lekker genieten van de dag en het moment. Uiteraard is de fotograaf aanwezig vanaf het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien. De ceremonie wordt dus niet alleen via livestream vastgelegd maar natuurlijk ook door een fotograaf.

Diner

Voor het diner hebben we verschillende mogelijkheden. We hebben te maken met de corona maatregelen dus we serveren het eten en drinken voor jullie uit en plaatsen de gasten op 1,5 meter afstand van elkaar. Uiteraard mogen de mensen die uit 1 huishouden komen gewoon bij elkaar aan tafel. We hebben 3 keuzes voor het diner. Een BBQ, buffet of shared dining. Mocht je kiezen voor een BBQ of buffet dan wordt je per tafel uitgenodigd. Er zal ook een medewerker achter het buffet staan die voor je opschept. Op deze manier kunnen we coronaproof werken en voldoen we aan alle gestelde eisen. We hebben dit in nauw overleg met de gemeente afgestemd.

Borrel met kampvuur op je bruiloft

Een knalfeest met DJ zit er voorlopig niet in maar dat betekent toch niet dat het niet gezellig kan zijn want wat dacht je van een kampvuur met marsmallows? Na een goede kop koffie van de barista lekker naborrelen en gezellig kletsen bij het vuur met eventueel een liveband die komt spelen? Helaas moet de horeca op dit moment om 22.00 uur sluiten dus de prijs van het pakket is berekend tot 22.00 uur maar dit is zeker uit te breiden tot 00.00 uur. (Als de maatregelen dit weer toestaan)

Styling bruiloft

Wij horen je denken. Wat een tof concept, waarschijnlijk denk je nu dat je alles hebt. NEE! Stop! Ook dat zit bij het pakket in! Alle bloemen op locatie worden verzorgd door Malou van Blouming Floral art. Bij de ceremonie zit een backdrop boeket, bloemen aan de stoelen en bloemen op de tekentafel. Bij het taartmoment is het mogelijk om bloemen op de taart te krijgen als je dat wilt en er staan verse bloemen op alle tafels. Op meerdere plekken zie je eucalyptus of olijfblad terugkomen en er staan 2 melkbussen met grote veldboeketten er in. Bij de kadotafel staat een mooi boeket. En dat allemaal passend bij de styling die jij zelf gekozen hebt. Ook de styling zit namelijk bij de prijs inbegrepen. De stoelen, het bankje, katheder, vloerkleden, backdrop, tekentafel, ringeschijfje of doosje, slingers en lampionnen bij de ceremonie. Op de rest van de locatie vind je losse zitjes, kleedjes, kussens, kaarsen, lampjes en bovendien ook nog prachtige lichtletters.

Hoe fijn is het dan wij alles voor je regelen? De onzekerheid kunnen we niet helemaal wegnemen maar we kunnen vooral heel veel regelwerk van je overnemen. Je hebt nog maar 1 aanspreekpunt bij een verandering van de maatregelen. Je hoeft dus niet de locatie te bellen en de fotograaf en tenslotte nog de bloemiste. Dat doen wij voor je! Daarnaast zijn we ook nog eens erg flexibel qua aantal gasten. De boerderij is geschikt voor meer gasten dus als de maatregelen weer versoepelen kun je dit pakket makkelijk uitbreiden naar meer gasten. De livestream vervalt dan en het aantal gasten wordt uitgebreid. Uiteraard veranderend daardoor ook de prijs. Mocht het aantal gasten wijzigen naar 50 en je wilt toch graag de livestream dan kan dat natuurlijk ook. We denken wat dat betreft heel graag met je mee.

" Ondanks corona hadden we een geweldige dag. We hadden prachtig weer, mooie aankleding en een heerlijk diner. Daarna nog om het kampvuur gezeten wat heel gezellig was "