Vraag hier onze brochure aan

Trouwen op een boerderij?  Dan ben je vast op zoek naar:

  • Een landelijke locatie
  • Een relaxte sfeer op je bruiloft
  • Alles op 1 plek zodat je maximaal van je trouwdag kunt genieten
  • Een persoonlijke en unieke plek. Een locatie waar jij je eigen draai aan kunt geven
  • Een locatie die mee gaat met de trends en helemaal is gestyled
  • Een droombruiloft die tot in de puntjes wordt verzorgd

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Bij Boerderij De Deel kun je trouwen o[p een echte boerderij. Zodra je de snelweg afkomt zit je direct midden in de polder. Overal staan boerderijen, er zijn smalle landweggetjes en de koeien lopen in de wei. Via het laatste tolbruggetje van Nederland kom je bij Boerderij De Deel uit. Hoe landelijk wil je het hebben?

Alles op 1 locatie

Als je wilt trouwen op een boerderij ben je vaak op zoek naar een relaxte sfeer. De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland. Het is dan ook fijn dat je alles op 1 locatie kunt doen. Van ceremonie tot borrel ‘s avonds. Je hoeft dan niet meer heen en weer te rijden. Dat scheelt tijd die je lekker aan je gasten kunt besteden.

De ceremonie vindt bij mooi weer in de boomgaard plaats. Bij minder mooi weer is het ook mogelijk om de ceremonie binnen plaats te laten vinden. Na de ceremonie is er een proost en bruidstaart moment met aansluitend een borrel die we plaats laten vinden op ons terras. Het diner kan buiten gedaan worden aan lange tafels maar kan ook binnen als je dat liever hebt. Je hebt de hele locatie voor jezelf die dag dus jullie bepalen hoe je het hebben wilt.

Ook de groepsfoto’s worden vaak op de boerderij gedaan. Als je gaat trouwen op een boerderij is het natuurlijk ook heel erg leuk als je dat terug ziet op de foto’s. Op de boerderij zijn meerdere mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Voor inspiratie kun je kijken op deze blog.

Trouwen op een boerderij

Styling

De styling verzorgen wij als locatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Wit bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg. Als je onze trouwlocatie komt bekijken, laten we het graag aan je zien.

 

De bloemiste waar we mee samenwerken is Malou van Blouming Floral Art. Tijdens onze jaarlijkse open dag kun je kennis maken met haar werk en een afspraak maken om je wensen te bespreken. Ook hierin willen we graag dat het jullie persoonlijke bruiloft wordt. Je kunt dus doorgeven welke bloemen en welke kleuren je graag wilt in je bloemen.

Bij het proost en taart arrangement zit een bruidstaart die verzorgd wordt Miranda. Als je dat wilt kan zij ook voor een sweettable en/of donutwall zorgen. De bloemen op de taart worden weer verzorgd door de bloemiste.

Op deze manier zorgen we er voor dat alles bij elkaar past en tot in de puntjes verzorgd is en jullie helemaal ontzorgd worden. Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden.

Trouwlocatie
Christine Holsappel
Christine Holsappel@christine.holsappel
Lees verder
Op een zaterdagmiddag hebben wij ons 12.5 jarig huwelijk gevierd op De Deel in Nieuwerbrug. Wat hebben we genoten met familie en vrienden! We kunnen er heel dankbaar en fijn op terugkijken! Wat is het een fijne en mooie locatie. Het interieur is qua kleuren heel goed afgestemd en ook over de slingers, lampionnen, kaarsjes op tafel is goed nagedacht. Ook zelf mag je meedenken. De bediening was goed! Ook de communicatie vooraf met Bertine was heel prettig. Kortom: een top feest op een top locatie!
Raymond & Quiera
Raymond & Quiera@raymondkakes
Lees verder
19-6-2020 zijn wij getrouwd bij Boerderij de Deel. Ondanks de corona maatregelen hebben intens genoten van onze trouwdag. Bij de Deel is alles bespreekbaar, wordt er meegedacht en doen zij er alles aan om aan je wensen te voldoen. Foto's delen kan helaas niet, maar geloof ons.. het zag er allemaal prachtig uit!
Suzanne Oudenes-Biemond
Suzanne Oudenes-Biemond@suzanne.biemond
Lees verder
Wij zijn heel blij met Boerderij de Deel als trouwlocatie. Bertine is super aardig, regelt alles voor je en ook nog op het laaste moment! De styling is ook top en goed geregeld. Helemaal tevreden!
Previous
Next

Prijzen

Je bent nu natuurlijk mega enthousiast en wilt graag weten wat dit allemaal kost als je gaat trouwen op een boerderij. Wij hebben geen losse prijslijsten met verschillende opties en verborgen kosten want wij willen graag dat het overzichtelijk en duidelijk is! Vandaar dat wij werken met vaste arrangement. Voor de ceremonie, ceremoniemeester & styling betaal je vaste bedragen. Voor de troost & taart, borrel & diner betaal je de prijs per persoon. Je kunt zo heel eenvoudig zelf uitrekenen wat jouw dag gaat kosten!

Contactformulier