Misschien is trouwen in de herfst of het najaar niet je allereerste keuze. Maar moet je door omstandigheden toch verplaatsen of kiezen voor oktober of november. Geen paniek! Misschien ben je juist gek op de herfst en zie je dat helemaal zitten en ben je juist op zoek naar wat tips en inspiratie. Ik ga je in deze blog laten zien hoe mooi juíst een herfst bruiloft kan zijn.

Een voordeel van trouwen in de herfst is dat het in het laagseizoen valt. Je hoeft waarschijnlijk minder moeite te doen voor een trouwdatum omdat trouwlocaties nou eenmaal minder bruiloften hebben in het laagseizoen.  Het is ook goed mogelijk dat een locatie lagere tarieven hanteert in het laagseizoen. Mooi meegenomen dus! Dit is per locatie verschillend dus vraag daar zeker naar!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze foto’s zijn gemaakt in samenwerking met: @chefmarijn @littlejoyfotografie @anneoffenberg.fotografie @loveismagicnl @jenniferzinga.makeuphair @blouming_floral_art @zoetesuikertoef @mylenemedia @juweliervanhoff @yalisasbruidsmode @bybas_modevoormannen @zoedebruijnx @thankz_trouwbedankjes @dok88watersport 

Ook voor de trouwfoto’s is de herfst een prachtig decor. Al die prachtige bomen in verschillende kleuren! Natuurlijk kan het ook de hele dag stormen en regenen maar daar hebben we in Nederland eigenlijk in alle seizoen wel last van. Ook midden in de zomer wil het wel eens flink plensen! Lees ook eens deze blog met allemaal tips voor binnen locaties voor de fotoshoot. Houd er wel rekening mee dat het ’s avonds vroeg donker is dus een fotoshoot na het diner is niet heel handig in de herfst. Hier heb je ook nog wat tips voor het maken van foto’s op je trouwdag.

Ben jij nog op zoek naar een toffe locatie voor je bruiloft en kun je wel een leuke korting gebruiken? Bekijk dan eens onze weddingdeal! 

Nog een voordeel van trouwen in de herfst zijn de prachtige bloemen die beschikbaar zijn. Voor je bruidsboeket en de aankleding van de locatie is dit geweldig. Warme tinten en natuurlijke kleuren. Een perfecte combinatie voor een sfeervol plaatje. De volgende bloemen zijn sowieso beschikbaar in het najaar.

Wist je trouwens dat je in de herfst minder rekening hoeft te houden met de agenda van je gasten? In de zomer gebeurt het nog wel eens dat er iemand op vakantie zou gaan maar daar heb je nu minder rekening mee te houden.  Behalve dan in de herfstvakantie maar dat is altijd nog minder dan de zomervakantie 😉

In het oktober kán het best wel warm zijn. Kies dus wel voor een locatie waar je zowel binnen als buiten kunt trouwen. Je zult maar net de gelukkige zijn die gewoon 20 graden heeft middenin oktober. Het zou toch jammer zijn als je dan de hele dag binnen zou moeten zitten?

Mocht je gaan beginnen met de planning van je herfst bruiloft? Dan is deze blog misschien eens goed om te lezen.

Ik wens je veel plezier bij de voorbereiding van je bruiloft. Zoek je nog meer inspiratie? Volg ons dan zeker ook op pinterest!

Mocht je vragen hebben of wil je gewoon even een leuk berichtje achterlaten? Dat kan hier. Ik zie graag je reactie tegemoet.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.