Je gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! Welkom in de wereld van de bruiloften! 

Wat moet er veel geregeld worden hè? Van trouwlocatie tot geloftes en van ringen tot bedankjes voor de ceremoniemeester. 

Met deze quiz willen we je helpen om te kijken wat voor jullie belangrijk is. Wat ik daarmee bedoel merk je vanzelf als je de test gaat doen.

Ik wens je heel veel plezier bij het organiseren van jouw droombruiloft. 

Liefs,

            Bertine

Dankzij mijn ervaring...

….met het organiseren van bruiloften op onze boerderij heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik voer wekelijks meerdere gesprekken met bruidsparen en help ze met het maken van hun planning. Door mijn praktische en creatieve eigenschappen bedenk ik voor (bijna) elk probleem een oplossing.Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid tot een drive thru receptie tijdens corona? Ik borrel van de ideeën om van jouw dag een geweldig feest te maken. 

Mijn missie

Ik wil dat jouw bruiloft ook echt jóuw bruiloft wordt. Waarbij je gasten kunnen zeggen: dit past perfect bij jullie! Ik ben mening dat je pas kunt genieten van je trouwdag als je je op je gemak voelt. Je mag zijn wie je bent, ook op de mooiste dag van je leven. Of je gaat voor een kasteel of een boerderij, jij moet je er fijn bij voelen. Daarnaast wil ik met deze planner ook laten zien dat de voorbereidingen ook leuk zijn. Als je alles op een rijtje hebt, is stressen helemaal niet meer nodig!

De laatste instagram posts

Boerderij De Deel

Waar je ons kunt vinden