Het meest gekozen moment om te proosten op je huwelijk is direct na de ceremonie. Meestal in combinatie met feliciteren en het aansnijden van de bruidstaart. Maar wat drink je dan? De meest gekozen opties zijn champagne of prosecco maar het kan ook anders. We hebben een aantal leuke ideetjes voor je op een rij gezet.

Laten we beginnen met wijn. Want wie zegt er eigenlijk dat je moet kiezen voor een prosecco of champagne? Je kunt toch ook gewoon kiezen voor je favoriete wijn? Schenk het in een mooi glas of pimp het met wat fruit zodat het er iets specialer uitziet.

Persoonlijke bruiloften; wij houden er van. Gebruik bij het proosten een drankje wat jij en man vaak bestellen of drinken. Wat dacht je van een speciaal biertje of een shotje? Je kunt er ook nog voor kiezen om een mannen en een vrouwen variant te maken.

Coctails; op een warme zomerdag is er niks lekkerder dan een frisse coctail. Kies je eigen favoriet of doe van te voren samen een workshop waarin je bepaalt wat er gedronken gaat worden. Geef je eigen coctail een leuke naam en het plaatje is compleet.

Alcohol vrij; als laatste de alcohol vrije variant. Misschien zijn er veel kinderen op je bruiloft of heb je vriendinnen die zwanger zijn. Dan is een alcoholvrij drankje ideaal. Er zijn op alle variaties die we hierboven hebben beschreven, alcohol vrije varianten te maken. Je kunt ook 7-up met aanmaaklimonade mengen. Succes gegarandeerd bij de kinderen.

Heb jij al een keuze kunnen maken? Ben je niet vergeten je speech te schrijven voor bij het proosten? Dan kan het feest beginnen. Enjoy!

Liefs, Bertine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.