De meeste meisjes dromen al van jongs af aan van een mooie bruidsjurk. Als jij je eenmaal gaat verdiepen in de trouwjurken kom je er achter dat er erg veel verschillende modellen zijn. Ik zal je er aan aantal laten zien.

 

1. SISSI-JURK

Een bruidsjurk met een mooi sluitend bovenlichaam en een onderlichaam met een mooie hoepel. Daardoor is de onderzijde wijd uitlopend vanaf de taille.Afbeeldingsresultaat voor PRONOVIAS OLEGARIA

2. A-LIJN

Dit model trouwjurk heeft een mooi sluitend bovenlichaam. De onderzijde is wijd uitlopend maar heeft geen hoepel. Het zou eventueel wel kunnen maar dan wordt het al snel een Sissi model.

Gerelateerde afbeelding

3. FISHTAIL

Een fishtail model is strak tot de bovenbenen. Vanaf de bovenbenen is deze een a-lijn.

Gerelateerde afbeelding

4. SOEPEL VALLEND

Een mooi sluitend bovenlijf en een mooie losse onderzijde. De naam soepel vallend komt van de los vallende onderkant.

Gerelateerde afbeelding

5. KORT

Wil je iets anders? Neem een korte trouwjurk! Hier zijn verschillende soorten in: Een korte Sissi, soepel vallende, maar ook een koker jurk.

Afbeeldingsresultaat voor korte trouwjurk

6. STRAK

Een mooie strak vallende jurk. Ideaal als je niet van een wijde jurk houdt maar een korte ook net niet leuk genoeg vindt.

Afbeeldingsresultaat voor strak vallende trouwjurk

Dit waren 6 verschillende soorten jurken. Ik hoop dat je nu een beetje een idee krijgt van welke verschillende modellen er zijn. Wil je nog even verder kijken? Kijk dan even op pinterest bord

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.