Het is onze missie om bruidsparen te ontzorgen. Dat begint al bij de voorbereidingen. Er moeten heel veel dingen uitgezocht en geregeld worden. Daarom hebben wij alvast wat goede leveranciers bij elkaar gezocht. Hieronder lees je meer over Astrid van Astrid’s Bruidsstyling. Haar naam zegt al genoeg: ze doet haar en make-up. De hele styling van de bruid!

Natuurlijke make-up

Astrid is gespecialiseerd in natuurlijke make-up, voor de bruid die in het dagelijks leven weinig tot geen make-up draagt. Het is wel een complete make-up maar met mooie natuurlijke tinten zodat de bruid op haar trouwdag een mooie versie van zichzelf is. Ze geniet er van om de natuurlijke schoonheid van de bruid te benadrukken. Ook het kapsel kan Astrid verzorgen. Vaak in de romantische/nonchalante stijl voor de ‘girl next door’. Dit kan zowel opgestoken als los zijn.

Tip: koop tijdens de proefsessie gelijk de lipstick bij Astrid.  Zo kun je tijdens je trouwdag je lipstick bijwerken. Wel zo handig als je dan dezelfde hebt als ’s morgens is aangebracht. Ook extra accessoire kun je bij Astrid kopen. Scheelt je weer zoeken in de stad.

Astrid: ”Ik ben pas tevreden als mijn aanstaande bruid na de proefsessie met een echt WAUW gevoel mijn studio verlaat”

Make-up feestje

Astrid en ik hebben elkaar leren kennen in de opstart periode van Boerderij De Deel. We deden toen alleen nog maar kinderfeestjes en Astrid en ik hadden een afspraak om eens te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Wij zijn zelf met de kinderfeestjes gestopt maar het leuke is: Astrid organiseert make-up kinderfeestjes voor meisjes van 9 tm 12 jaar. Ook kun je terecht voor een make-up workshop. Zo kun je zelf ontspannen en op een gezellige manier met vriendinnen, zussen of collega’s leren hoe je een mooie natuurlijke make-up aanbrengt. Je kunt deze sessie ook 1-op-1 boeken trouwens. Je kunt hier meer informatie over vinden op http://www.mooimetastrid.nl

Wil je meer informatie over Astrid? Dan kun je een kijkje nemen op haar website: http://www.astridsbruidsstyling.nl en je kunt haar volgen op Facebook.

liefs, Bertine

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.