Het allermooiste feestje. Dat is toch wat we willen? Het allermooiste feestje organiseren. Soms heb je goede ideetjes maar heb je geen tijd of mogelijkheid om ze zelf uit te voeren. Om die reden werken wij graag met vaste stylisten zoals Judith van: http://www.allermooistefeestje.nl Bij Judith kun je terecht als je op zoek bent naar een kleurrijk feestje. Want zegt ze:

“Ik ben gek op kleur. Kleur verveelt mij nooit. Kleur mag altijd en kan altijd. Kleur is speels, spontaan en vrolijk. Soms ook een beetje gek, daar hou ik van. Ik werk dus het liefst met veel kleur. Maar voor een romantische boho look, serene vintage of hysterische bling kom (wat? spring!) ik ook zeker uit mijn bed! Beloofd.”

Je kunt kiezen voor 3 opties: spullen huren bij Judith en een echte DIY bruiloft organiseren. Mocht je zelf alle spulletjes bij elkaar verzameld hebben en geen tijd hebben om op de dag zelf alles te stylen? Dan kun je Judith inhuren. De derde optie is om Judith alles te laten doen. Zodat jij optimaal kunt genieten van de voorbereidingen en de bruiloft zelf. Dus: ben jij op zoek naar een kleurrijke festival bruiloft? Dan zou ik zeker even contact opnemen met Judith om te kijken wat ze voor jou kan betekenen. Je kunt haar bereiken via: judith@allermooistefeestje.nl

Liefs, Bertine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.