Tip 1

Op de foto met de koeien in de koeienstal of misschien een shoot in het weiland met de ondergaande zon? Super tof en zeker doen! Vergeet je dan niet een paar oude gympen of misschien zelfs leuke regenlaarzen?

Tip 2

Bij een boerderij ben je het liefste buiten om te genieten van de buitenlucht die bij het platteland hoort. Die typische geur van fruitbomen en dieren. We love it! Helaas is het zo in Nederland dat het ook wel eens regent. Of het is 40 graden. Het kan tegenwoordig alle kanten op. Wees daar op voorbereid door bijvoorbeeld een stretchtent te huren en eventueel parasols tegen de zon.

trouwen boerderij

Tip 3

Je hebt gekozen voor een boerderij als trouwlocatie en waarschijnlijk is dit ook omdat er zo’n lekkere relaxte sfeer hangt Je voelt je er snel thuis, alles kan en de tijd lijkt een beetje stil te staan. En toch tikt ook op de boerderij de tijd door dus als je ‘s avonds avondgasten hebt is het slim om een goed draaiboek te hebben. Dit is niet alleen handig voor je leveranciers of je ceremoniemeester maar ook voor jezelf. Je kunt op die manier optimaal genieten omdat je weet dat alles geregeld is

Tip 4

Als je midden in de zomer trouwt dan zal je er niet zo’n last van hebben maar als je in het voorjaar of het najaar trouwt en je hebt een echte buiten bruiloft dan kan het ’s avonds best wel een beetje koud worden buiten. Met heaters en een kampvuur kun je een best een beetje warmte creëren maar een mand met kleedjes of een vestje is geen overbodige luxe

Trouwlocatie

Alle tips lezen?

Wil je graag alle tips lezen? Geen probleem! Dat kan in deze blog. Je hoeft geen e-mailadres of iets anders op te geven! Wij geven de tips gratis weg;) Gewoon om jou te helpen!