Alles is klaar maar er mist nog iets. De puntjes op de i, de finishing touch. De decoratie!

De decoratie van je bruiloft is een belangrijk onderdeel. Eigenlijk heb ik nog niemand ontmoet die daar helemaal niet over nagedacht heeft. Het bepaald de sfeer van je bruiloft. Je hebt echt volop keuze in accessoires om mee te stylen. Vaak heb je wel iets op pinterest gezien wat je leuk vindt. Ook wij hebben een Pinterest bord. De eerste tip is dus ook: kies een thema met een daarbijbehorend kleurenthema. Zo kun je kiezen voor een festival bruiloft, een vintage bruiloft of een rustic wedding/rustieke bruiloft.

festival bruiloft
festival bruiloft
vintage wedding
vintage bruiloft
rustic wedding
rustieke bruiloft

De kleurkeuze is uiteindelijk de verbindende factor. Als je een locatie helemaal aankleedt met dezelfde kleuren die overal terug komen dan krijg je een samenhangend geheel. En dat is wat je wilt als je gasten aankomen; het WAUW effect.

kant en klaar1

De bovenste foto voelt een beetje winters aan. Terwijl de onderste foto echt een zomer bruiloft is. De kleur van de decoratie bepaald dus heel erg het gevoel wat je er bij krijgt.

Zoals je kunt zien op de foto’s is het kleurenthema tot in de details doorgevoerd. Dat maakt het helemaal af. De lampionnen, ballonnen, strikken, de trouwkaart, save the date kaart, boeket, bloemen, corages, kleding, kaarsen, enveloppendoos, menukaart, bedankjes écht alles kan in 1 thema en afgestemd worden met de kleur. Het is zelfs mogelijk om een eigen huisstijl te maken dat overal in terug komt. Tot in de kleinste details! Super gaaf! Dan maak je echt je bruiloft helemaal persoonlijk. En dat is nou net wat DE trend is van 2019. Een persoonlijke bruiloft!

Wil je meer tips over het organiseren van een persoonlijke bruiloft? Dan heb je geluk, binnenkort komt er een tweede blog in deze serie online. Abbonneer je gerust op de blogs, dan ben je als eerste op de hoogte!

liefs, Bertine

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.