Boek hier jouw sessie

Van harte gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Kun je bij het plannen van je bruiloft wel iemand gebruiken die jou op weg helpt? Zodat je weet wat je allemaal moet regelen en je dus niks vergeet? Of ben je op zoek naar de beste leveranciers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is een inspiratie sessie precies wat je zoekt. 

Na deze sessie weet je:

  • Welke leveranciers er bij jullie passen een waar je die kan vinden
  • Wat je allemaal moet regelen en wánneer je dat moet doen
  • Hebben we een dagplanning voor je bruiloft gemaakt
  • Heb je concrete tips en adviezen waarmee jullie dag écht jullie dag wordt.

"Een bruiloft met een persoonlijke touch"

Tijdens het gesprek

Net elkaar het ja-woord gegeven of lopen jullie na wat gave ideeën helemaal vast met de organisatie van de bruiloft? Willen jullie de bruiloft echt graag zelf regelen, maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner? Wacht dan niet langer en plan een adviesgesprek in.

Hoi! Ik ben Bertine van Boerderij De Deel. Sinds 2017 de trotse eigenaresse van een prachtige trouwlocatie in het Groene Hart van Nederland. Met veel passie en plezier help ik mensen aan een dag om nooit meer te vergeten. Ik vind het belangrijk dat bruidsparen er voor kiezen om een bruiloft te organiseren die echt bij hen past. Het ene stel kiest voor een kasteel en het andere stel voor een boerderij. De ene wil een 3-gangen diner met prachtige lange tafels en de ander wil graag bbq-en en lekker rondlopen door de tuin. Allemaal goed! Doe wat bij jou past en waar jij je bij op je gemak voelt. 

Ik zou het dan ook tof vinden om ook jouw te helpen met de voorbereidingen van je dag. 

Tijdens het adviesgesprek maken we kort kennis met elkaar en bespreken we jullie wensen voor de grote dag. Ook geven jullie mij aan waar jullie tegenaan lopen of niet uitkomen, zodat we deze vragen aan het einde van het gesprek zeker hebben beantwoord.

Tijdens het gesprek van 1 tot 1,5 uur help ik jullie vervolgens op weg door concrete tips en adviezen te geven inclusief een planning van maand tot maand, zodat jullie precies weten wat jullie wanneer moeten doen.

Ook maken we met elkaar een globale dagplanning, zodat we een basis voor het draaiboek hebben. Deze heb je namelijk nodig om bijvoorbeeld te bepalen hoe lang je de fotograaf in wilt huren. 

Inspiratie sessie

Kiezen jullie voor een inspiratie sessie, dan is het mijn doel om jullie meer rust en overzicht te geven in de organisatie van de bruiloft. Jullie weten na het gesprek wat er allemaal gedaan moet worden en wanneer je daar mee moet starten. Na ons gesprek ben ik altijd bereikbaar via social media om jullie vragen te beantwoorden. Mocht je er uiteindelijk voor kiezen om te trouwen op onze trouwlocatie dan krijg je het bedrag van het adviesgesprek terug. De prijs voor een inspiratiesessie is €149,- voor een gesprek van 1 tot 1,5 uur. Dit gesprek zal online plaatsvinden.  

Contact

Heb je een vraag? Laat het dan gerust even weten via onderstaand formulier. Ik help je met alle liefde verder. 

Volg je ons al op instagram?