Het is bijna kerst, het meest romantische moment van het jaar om een huwelijksaanzoek voor te bereiden. Vandaar dat we vandaag wat leuke ideeën op een rijtje hebben gezet zodat jij met kerst geen enkel excuus hebt om het niet te doen. Have fun!

Doosje in een doosje | Doe het doosje van de ring in een groter doosje. Of nog beter: doos in doos in doos in doos etc… Dan komt ze bij het uitpakken uiteindelijk bij het laatste doosje uit. Je liefje zal nooit raden dat het cadeau een verlovingsring is! Houden jullie ervan om elkaar te plagen? Doe dan niks in het laatste doosje en haal de ring tevoorschijn wanneer je de verbaasde blik ziet.

Onverwachte plekken | Verstop je ‘aanzoek’ op plekken waarvan hij/zij het nooit verwacht. Wat dacht je van glow in the dark-stickers op jullie plafond in de slaapkamer? Of een lief briefje in de koelkast. Wees creatief!

Dorp van de kerstman | Wil je echt een one of a kind aanzoek? Reis dan met zijn tweetjes af naar Rovaniemi in Finland. Daar kun je het dorp bezoeken waar de kerstman woont. In dit schattige dorpje, bekleed onder een dikke laag sneeuw en fonkelende lampjes, kom je meteen in de kerstsferen. Dé plek voor een aanzoek aan een échte Kerst lover!

Schaatsen! | Met kerst zijn er overal schaatsbanen te vinden. Een rondje schaatsen, heerlijke warme chocolademelk, Wham! op de achtergrond… De perfecte romantische setting voor een aanzoek! Misschien wél nog even oefenen met op één knie gaan met je schaatsen aan! 

Romantisch in een restaurant | Tijdens de feestdagen ziet alles er natuurlijk net wat sfeervoller uit, zo ook restaurants. Ergens een hapje eten en vervolgens een aanzoek doen is in de kerstperiode daarom al heel romantisch zonder dat je er heel veel moeite voor moet doen. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.