Home

Droomlocatie

Ben jij op zoek naar een landelijke locatie waar je de bruiloft kunt organiseren waar je altijd al van gedroomd hebt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Geen mens of situatie is hetzelfde dus ook iedere bruiloft is anders. Daarom werken wij met pakketten die aan te passen zijn op jullie persoonlijke situatie. Wij helpen ieder bruidspaar persoonlijk, bespreken al jou wensen en kijken wat er mogelijk is. Wil jij graag buiten trouwen? Wil je graag buiten eten? Dan regelen we dat!

Wat heeft onze trouwlocatie jullie te bieden?

Een trouwerij regel je meestal ver van te voren. Het is dan fijn om een trouwlocatie te kiezen waar je alle kanten mee op kunt. Bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen. Maar het kan zomaar dat je voor de grote dag het toch net anders wil. Die opties bieden we jullie omdat je bij ons de enige gast op de locatie bent. We hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet.

  • Alles onder 1 dak, van trouwen, dineren tot aan feestvieren
  • Bij ons kun je binnen én buiten trouwen
  • Centraal gelegen met voldoende parkeermogelijkheden
  • Het ja-woord kan buiten

Het JA-woord

Zie jij jezelf al lopen? Over de loper naar je aanstaande man toe? Naast je zie je alle gasten staan en je hoort de muziek op de achtergrond. Vandaag gaat het gebeuren; je gaat trouwen! Het liefst trouw je natuurlijk buiten in de natuur met de schapen op de achtergrond. Onze vaste stylisten kleden de boomgaard helemaal aan met lampionnen in de bomen, bloemen aan de stoelen, slingers naar keuze en een backdrop. We werken met een vast stylingarrangement. Daarin kun je zelf kiezen welke sfeer je wilt. Ga je voor landelijk of voor bohemian?

Wil je graag snel een afspraak maken om alle mogelijkheden te bespreken? Maak dan HIER een afspraak.

Buiten trouwen

Waarschijnlijk heb je al precies in gedachten hoe de trouwdag er uit moet gaan zien. Om dat te realiseren helpen wij je graag. Kwaliteit vinden we daarin erg belangrijk. Daarom hebben wij onze vaste leveranciers zodat we zeker weten dat we jou het beste kunnen geven. Wist je trouwens dat we graag gebruiken maken van het vlees van onze eigen dieren en eieren gebruiken van onze eigen kippen? Verser kan niet. Buiten trouwen is geweldig! Natuurlijk licht is het allermooiste voor je trouwfoto’s. Onze vaste stylisten zorgen er voor dat de buitenlocatie er precies zo uitziet als jij wilt. Zij stylen de tuin en het terras compleet met bloemen, loper, lampionnen en slingers. Helemaal in jullie themakleuren en persoonlijke smaak. 

Mark en Sophie vierden hun hele bruiloft buiten. Het was een prachtige dag, zelfs zo mooi dat de openingsdans buiten gedaan werd.

Kinderen op je bruiloft

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen op de boerderij. Wat dacht je van een speurtocht in de koeienstallen? Zo leren de kinderen alles over het reilen en zeilen op een boerderij. Als ze klaar zijn met de speurtocht kunnen ze zich heerlijk uitleven op de trampoline of op het voetbalveld. Als het buiten niet zulk lekker weer is kunnen de kinderen binnen spelen in de kids corner. Je vindt daar een sjoelbak, kleurplaten, een keukentje en verschillende spelletjes. De speurtocht over de boerderij is alleen onder begeleiding 

Volg je ons al op instagram?

[instagram-feed]

Heb je een vraag?

Iets te vieren of wil je weten of jouw trouwdatum nog vrij is? Vul dan even dit formulier in, ik kijk uit naar je mail!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.