E-book

Je gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! Welkom in de wereld van de bruiloften! 

Wat moet er veel geregeld worden hè? Van trouwlocatie tot geloftes en van ringen tot bedankjes voor de ceremoniemeester. 

Met ons e-book heb je een helder en duidelijk overzicht van alles wat er geregeld moet worden inclusief een handige checklist waar je lekker kunt afvinken als je iets geregeld hebt. Heerlijk toch? En dat helemaal gratis! Je kunt hem hier onder aanvragen.

Ik wens je heel veel plezier bij het organiseren van jouw droombruiloft. 

Liefs,

            Bertine

Dankzij mijn ervaring...

….met het organiseren van bruiloften op onze boerderij heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik voer wekelijks meerdere gesprekken met bruidsparen en help ze met het maken van hun planning. Door mijn praktische en creatieve eigenschappen bedenk ik voor (bijna) elk probleem een oplossing.Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid tot een drive thru receptie tijdens corona? Ik borrel van de ideeën om van jouw dag een geweldig feest te maken. 

Mijn missie

Ik wil dat jouw bruiloft ook echt jóuw bruiloft wordt. Waarbij je gasten kunnen zeggen: dit past perfect bij jullie! Ik ben mening dat je pas kunt genieten van je trouwdag als je je op je gemak voelt. Je mag zijn wie je bent, ook op de mooiste dag van je leven. Of je gaat voor een kasteel of een boerderij, jij moet je er fijn bij voelen. Daarnaast wil ik met deze planner ook laten zien dat de voorbereidingen ook leuk zijn. Als je alles op een rijtje hebt, is stressen helemaal niet meer nodig!

Klaar om je bruiloft te plannen?

Ben jij er klaar voor om je bruiloft te gaan plannen zonder stress? Zin om aan de slag te gaan met de planner? Dan is het e-book ‘Bruiloft plannen’ echt iets voor jou!

Dit kun je verwachten: 

  1. Een planner waarin per 3 maanden staat beschreven wat je moet regelen.
  2. Een checklist waar je al je klusjes kunt opschrijven én af kunt vinken 😉
  3. €49,- korting op een inspiratie sessie waarbij ik je 1-1 help bij het maken van je draaiboek en je tips geef voor een persoonlijke en creatieve bruiloft. 
  4. Een routekaart gericht op corona. Wat is er mogelijk? 

Wat anderen er van zeggen:

Zo fijn om even met iemand te praten die verstand van zaken heeft en aan een heleboel dingen denkt die wij zouden vergeten. Wij hebben de inspiratiesessie bij Bertine geboekt en we hebben in 1,5 uur onze complete planning rond.
Sanne en Maxim
Dit e-book is echt heel fijn omdat we geen idee hadden waar we moesten beginnen. We weten nu precies wanneer we iets moeten regelen en we weten zeker dat we niks vergeten. Heel blij mee dus!
Kimberly en Jonathan

De laatste instagram posts

Ik wil het e-book downloaden

Boerderij De Deel

Waar je ons kunt vinden