Binnenlocatie voor je fotoshoot

Alles is geregeld. Je bent niets vergeten, alle to-do lijstjes zijn afgewerkt. De jurk hangt klaar, schoenen zijn ingelopen en alle spullen staan ingepakt voor de grote dag morgen. Maar dan..tik…tik…tik…op het raam. Regen…

Dat is natuurlijk niet wat je hoopt op je trouwdag. Regen. Uiteraard hoop je dat de zon schijnt op de dag dat jullie gaan trouwen. Maar mocht je toch regen hebben op je trouwdag dan is het wel handig om een lijstje te hebben met locaties waar je de fotoshoot kunt doen. Gewoon voor de zekerheid want we gaan natuurlijk voor mooi weer ūüėČ Dan weet je in ieder geval zeker dat je ALLES hebt geregeld.

Het volgende lijstje is voor locaties in Gouda.

  • Sint-Jan Gouda Een schitterende kerk met mooie Goudse glazen.
  • De spiegeltent De Spiegeltent in Gouda is een antieke uit 1912 daterende Belgische muziek- en danssalon. Het is een karaktervolle omgeving van hout, was, spiegels en blanke lak.
  • Museum gouda De sfeervolle 15de-eeuwse Gasthuiskapel met mooie altaarstukken.¬†Als¬†je¬†van¬†kunst¬†houdt,¬†zeker¬†een¬†aanrader.
  • Goudse Waag De Goudse Waag is een historisch pand uit 1668. Vroeger werden hier de Goudse kazen gewogen. Nu is dit het Kaas- en Ambachten museum waar de originele details nog aanwezig zijn.
  • Stadhuis Gouda Schitterend¬†oud¬†stadhuis.¬†Gewoon,¬†zoals¬†een¬†stadhuis¬†hoort¬†te¬†zijn.¬†

Dit lijstje is voor locaties in Utrecht of omgeving.

  • De methaalkathedraal (GEWELDIGE LOCATIE) Een kerk, maar dan met een industri√ęle look. Hoe stoer klinkt dat! Hoge plafond en een prachtige afwerking. In 1 woord wow!
  • De botanische tuin De Botanische tuin¬†in Utrecht is perfect voor het maken van je¬†bruidsreportage¬†als er twijfelachtig weer voorspelt is op jullie bruiloft. Je kunt er zowel binnen als buiten prachtige foto‚Äôs maken!¬†
  • De domtuin Bij iedere Utrechter welbekend is¬†de Domtuin.¬† maar daarom niet minder geliefd. Je kunt hier een prachtige klassiekebruidsreportage¬†maken. En mocht de zon toch nog even tussen de wolken door piepen dan kun je er ook buiten prachtige trouwfoto‚Äôs schieten.
  • Spoorweg museum Helemaal leuk als je kinderen hebt is¬†het spoorwegmuseum¬†in Utrecht voor jullie¬†trouwreportage. Het gebouw is industrieel en de treinen maken het speels en origineel.
  • Kasteel Woerden Een prachtig kasteel in Woerden voor sprookjesbruiden¬†die¬†graag¬†een¬†onvergetelijke¬†trouwreportage¬†willen

Buiten deze opties om kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon buiten foto’s te maken. Koop een aantal paraplu’s en trotseer die regendruppels. Het is wel handig als je een paar extra mensen mee kunt nemen zodat ze je kunnen helpen om je jurk een beetje schoon en netjes te houden.

Nu vragen jullie je natuurlijk af, waar staat Boerderij De Deel in dit lijstje? Helaas is het licht bij ons niet goed genoeg om mooie foto’s te maken. Tenminste, als je het binnen wilt doen. In de koeien stal zou het misschien wel kunnen maar of je daar schoon blijft? Wie durft het aan?

liefs, Bertine