Ben je een echte DIY bruiloft aan het organiseren? Vind je het leuk om dingen zelf te maken voor je bruiloft en om lekker zelf creatief aan de slag te gaan én ben je net als ik gek op Ikea? Dan heb je waarschijnlijk veel aan de volgende ideetjes. Tijdens een rondje Ikea kwam ik namelijk de volgende dingen tegen. Ikea is namelijk een slim startpunt om te beginnen met het maken budgetproof accessoires. Fotolijstjes? check! Sfeervolle lampjes? Check! Bloemenvaasjes? Check!

FOTOLIJSTJE TOLSBY

De Award voor de meest veelzijdige fotolijstje zal vast gaan naar de Tolsby. Je kunt er namelijk alle kanten met op. Letterlijk omdat er aan 2 kanten iets in kan en je hem kunt draaien. Figuurlijk omdat je er verschillende doeleinden voor kunt bedenken. tafelnummers, kadotafel en naambordje. Je kunt het allemaal maken met dit goedkope lijstje. Hij kost namelijk maar €1,29. Hij is alleen in het wit te verkrijgen maar als je een klein beetje creatief bent ga je naar de action, je haalt er een verfbus en je spuit het lijstje in elke gewenste kleur. Hieronder wat leuke voorbeelden.

SKURAR KAARSENHOUDER EN BLOEMPOT

Met deze kaarsenhouder en bloempot kun je echt je bruiloft landelijk en persoonlijk maken. Net als bij de foto lijstjes neem je de verfbus ter hand en maak je het lekker in je eigen stijl. Voor de prijs hoef je het niet te laten want de kaarsenhouder is €2,00 en de bloempot €4,00

BORRBY LANTAARN

De borrby is een echte klassieke lantaarn die niet mag ontbreken op je feest. Mooi bij de ingang van je locatie, naast het gangpad bij de ceremonie of op tafel als windlicht. Je kunt hem zelfs decoreren met bloemen, dan gebruik je hem meer als een vaas. Te verkrijgen in wit en zwart voor €6,99

ikea lantaarn gebruikt langs het gangpad bij de bruiloftsceremonie
Ikea lantaarn gebruikt als windlicht op tafel. Gedecoreerd met bloemen

Ik ben benieuwd of jullie ook druk zijn met het maken van eigen persoonlijke aankleding voor je bruiloft? Als je een leuk creatief idee hebt, laat je het me dan weten? Ik vind het altijd leuk om ideetjes op te doen.

liefs, Bertineuitgelichte afbeelding blog Ikea hacks

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.