Time for cake! Meestal wordt de bruidstaart na de ceremonie aangesneden. Er wordt getoost en iedereen krijgt een stukje taart. Taart en bubbels combineren perfect. Dus trek die fles maar open en snijd die taart maar aan.

Wil je de taart op een ander moment aansnijden? Komt de planning je niet zo goed uit of wil je het gewoon anders doen? Dan kun je er ook voor kiezen om de taart als dessert te doen. Ook tijdens de receptie zal de taart in de smaak vallen. Tip: Je moet er met je budget wel goed rekening mee houden, een bruidstaart is geen goedkoop gebak..

Presenteer de bruidstaart in een mooie setting. Ze hem bijvoorbeeld op een tafel wat gedecoreerd is in jullie kleuren thema. Zet er eventueel een sweet table bij. Heb je deze niet, dan kun je ook voor de foto’s wat losse cupcakes, donuts en macarons bij leggen. Alleen een taart is vaak een beetje kaal op de foto.

Tip: Wij bestellen de bruidstaarten altijd bij Miranda. Ze zijn heerlijk en mooi. Win-win situatie dus. Je kunt contact met haar opnemen via haar website: http://www.taart-van-miranda.nl

decoratie

Heel veel plezier met het uitzoeken van de taart. Laat je tegen die tijd een foto zien?

liefs, Bertine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.