Denk jij na over een bruids sweet table? Wij zeggen; DOEN! Ben je zelf niet zo van de taarten maar wil je wel iets zoets bij het proosten? Dan is een bruids sweet table echt wel een goed idee. Niet alleen omdat je voor iedereen een keuze hebt maar het ziet er ook nog eens prachtig uit! Mits je daar een beetje je best voor doet natuurlijk.

Een sweet table bestaat uit verschillende zoete hapjes. Denk aan cupcakes, donutwall, lollypops, macarons en kleine gebakjes. Sommige bruidsparen kiezen er voor om toch een bruidstaart te bestellen maar nemen dan vaak een kleinere taart. Vaak is dat dan alleen om deze aan te snijden en is er voor de gasten genoeg aan andere keuzes.

Sweet table decoratie

Het ziet er op plaatjes altijd zo prachtig uit hè maar hoe doe je dat nou? Kies als eerste een plek met een mooie achtergrond, Je kunt daarvoor verschillende dingen zelf maken of kopen. Bij zelf maken denk ik aan een houten bord met alle soorten hapjes in een sierlijk lettertype. Misschien kun je de trouwdatum er bij zetten en jullie namen. Bij kopen denk ik aan een mooie backdrop. Je kunt bij verschillende webshops backdrops vinden. Denk aan slingers, ballonnen, slierten, doeken, houten borden..Echt keuze genoeg!

Voor wat inspiratie hebben we ons pinterest bord toegevoegd en kun je ons volgen op instagram