Hoi! Welkom op onze blog! Dit is een blog dat gaat over trouwen. Waar elke week inspiratie, tips en updates verschijnen over alles wat met trouwen te maken heeft. Neem gerust een kijkje op de blog. Deel het met je vrienden op social media en help ons de artikelen te verspreiden.

Al 4 jaar organiseren we bruiloften op onze boerderij. We doen daar veel ervaring op en delen dit dan ook graag met jullie. Daarnaast ben ik dol op schrijven, creatief bezig zijn en andere mensen helpen. Dit komt allemaal bij elkaar in het schrijven van een blog. De ene keer delen we tips over de planning van je bruiloft en de andere keer laten we foto’s zien van een real wedding.

Een kleine preview:

Trouwen in coronatijd

Trouwen in coronatijd vraagt om wat aanpassingen. Bij de ceremonie betekent dat vooral dat je afstand moet houden. Er mogen 2 stoelen naast elkaar staan en dan moet er 1,5 meter tussen de volgende 2 stoelen staan. Behalve als je gasten uit 1 huishouden komen, deze mensen mogen gewoon naast elkaar zitten zonder de 1,5 meter. Is dat niet ongezellig, is een veelgestelde vraag die ik krijg. Nee! Kijk maar eens naar onderstaande foto’s. Je hebt meer ruimte nodig maar met bloemen en windlichten is het prima op te lossen zodat de 1,5 meter niet heel erg opvalt. Natuurlijk is het anders dan we gewend waren maar nog steeds hoor ik bruidsparen zeggen: “het was een sprookje”.

Tip 1: Livestream tijdens de ceremonie

Er zijn ook momenten geweest tijdens het afgelopen trouwseizoen waarop je als bruidspaar maximaal 30 gasten mocht uitnodigen. Mocht je een intieme bruiloft hebben en toch al weinig gasten hebben dan is dat geen probleem maar heb je 50 gasten uitgenodigd dan moet je schrappen in de gastenlijst. Tijdens de ceremonie is het dan een optie om een livestream te plaatsen. We hebben een tof concept bedacht waarbij dit al is meegerekend. Je vindt hier meer informatie over dat all-in pakket. Het livestream pakket bevat 2 camera’s en 50 mensen thuis laten meekijken. Er is ook een mogelijkheid om iemand thuis te laten speechen. Dus als opa of oma er niet bij kan zijn maar wel graag iets wil zeggen dan kan dat! Hoe tof is dat?!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.