Blogs/Vlogs

Welkom op mijn blog. Op deze pagina probeer ik jullie ‘een kijkje te geven in de keuken te geven’ van Boerderij De Deel en in ons dagelijks leven.

Wie ben ik en waarom blog ik?

Bertine Olieman, 33 jaar, geboren in Waarder en nu woon ik in Nieuwerbrug. Eigenaressse van Boerderij De Deel en ik blog graag om mijn hoofd leeg te maken. Herken je dat? Mooi, dat ben je hier goed 😉

Ik ben getrouwd met Bert en moeder van 4 kinderen.  Boerderij De Deel is officieel mijn bedrijf maar zonder de hulp van mijn gezin en mijn geweldige personeel was het niet zo’n succes als het nu is. Op mijn blog deel ik tips over alles wat met trouwen te maken heeft. Op mijn vlogs zie je ook meer de dingen die mij bezighouden in het dagelijks leven.

Heel veel plezier met lezen en kijken en ik zou het heel erg leuk vinden als je af en toe reageert op mijn blog of een duimpje omhoog doet bij een vlog. Dat kan onderaan een blogpost maar ook op facebook. Volg je me daar al? Dan word je op de hoogte gehouden als er een nieuwe blog online staat. Heb je een bepaald onderwerp waar je graag meer over wilt weten, laat het me gerust weten!

liefs,

Bertine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.