BBQ avond

Barbecueën op het terras

Één keer in de week, op woensdagavond, hebben wij een BBQ avond! Je kunt heerlijk aanschrijven op het moment dat de barbecue aan staat. Samen met je gezin, vrienden of hele familie kun jij genieten van een compleet verzorgde barbecue. Het vlees komt voor een groot deel van onze eigen boerderij, zodat je weet waar het vandaan komt. Je kunt dus heerlijk én verantwoord genieten van de barbecue.

Hoe doen wij dit?

In verband met het covid-19 virus moet je vooraf geserveerd hebben. Wij zullen vooraf een tafel voor jullie dekken, zodat als jullie aankomen, jullie gelijk kunnen aanschuiven. Op het moment dat jullie aankomen zal er een gezondheidscheck plaats vinden, ook dit in verband met het coronavirus. Op het moment dat jullie de gezondheidscheck hebben gehad, wordt je door één van de personeelsleden naar jullie tafel gebracht & kan het diner starten.

Tijdens het diner staan de salades, frites & sausjes op tafel. Het vlees zal vers gebakken, vanaf de barbecue, bij jullie aan tafel geserveerd worden. Drinken wordt bij jullie aan tafel opgenomen door één van de personeelsleden & zal ook bij jullie aan tafel gebracht worden. Het is dus ook de bedoeling dat jullie blijven zitten aan tafel, in verband met het coronavirus. Het diner wordt afgesloten met een hoorntje boeren schepijs. Na afloop van de BBQ avond kun u betalen met pin of contant (maar dan wel gepast).

BBQ avond

BBQ volwassenen bedrag is incl. drankjes

29,95

BBQ - kind adviesleeftijd 3-9 jaar, bedrag is incl. drankjes

€ 14,95