Het e-book "Bruiloft plannen" is naar je onderweg

Maar wacht... ik heb nog iets voor je!

€49,- korting

Je betaald ipv €149,- nu €99,- voor een inspiratiesessie

Van harte gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Kun je bij het plannen van je bruiloft wel iemand gebruiken die jou op weg helpt? Zodat je weet wat je allemaal moet regelen en je dus niks vergeet? Of ben je op zoek naar de beste leveranciers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is een inspiratie sessie precies wat je zoekt. 

Na deze sessie weet je:

  • Welke leveranciers er bij jullie passen een waar je die kan vinden
  • Wat je allemaal moet regelen en wánneer je dat moet doen
  • Hebben we een dagplanning voor je bruiloft gemaakt
  • Heb je concrete tips en adviezen waarmee jullie dag écht jullie dag wordt.

dit unieke aanbod loopt af over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

dit is wat je krijgt:

Net elkaar het ja-woord gegeven of lopen jullie na wat gave ideeën helemaal vast met de organisatie van de bruiloft? Willen jullie de bruiloft echt graag zelf regelen, maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner? Wacht dan niet langer en plan een adviesgesprek in.

 

mis deze kans niet!

Voor maar €99,- (normaal €149,-) is dit product voor jou! Let op je hebt nog maar 3 om gebruik te maken van dit unieke aanbod!

(normaal €149,-)

Het was een hele fijne sessie. Bertine dacht goed mee met ons en wist direct een aantal goede leveranciers voor ons. Dit scheelde ons een heleboel uitzoeken en daardoor een heleboel tijd.
Sanne
Uiteindelijk zijn wij bij Boerderij De Deel getrouwd dus hebben we het bedrag van de inspiratie sessie terug gekregen. Toch was het heel fijn om van te voren goed na te denken over de dagindeling etc.
MAnon

dit unieke aanbod loopt af over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden